Cum se „tratează” Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi! Așa încearcă blondina să treacă peste separarea de celebrul afacerist!

+3 click pentru
galerie

Cum se „tratează” Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi! Așa încearcă blondina să treacă peste separarea de celebrul afacerist! © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou la despărțire, lucru descoperit în exclusivitate de Spynews.ro. Acum, după puțin timp de la separare, fanii frumoasei blondine au aflat cum încearcă aceasta să treacă peste nefericitul eveniment!

Fanii Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi au primit o veste bombă! Din păcate, cei doi și-au spus din nou adio, lucru ce i-a întristat teribil pe admiratorii acestora. De când ea și afaceristul s-au despărțit, blondina nu pare să piardă deloc timpul, ocupându-și programul cu diverse activități.

De curând, Bianca Drăgușanu a făcut o dezvăluire surprinzătoare, ce i-a făcut pe fani să-și ridice semne de întrebare, gândindu-se dacă nu cumva aceasta este metoda prin care sexy blondina încearcă să treacă mai ușor peste despărțirea de Alex Bodi. Vedeta le-a mărturisit internauților că dumincă este pusă pe mare distracție, deoarece va participa la o petrecere de pomină, a celei mai bune prietene.

„Duminică avem party, pentru că este ziua ei, prietena mea cea mai bună. Și am plecat să cumpărăm mobilă de exterior pentru grădină și ghirlandă luminoase și baloane. Avem o listă întreagă. Nu știu cum o să le cărăm, sper să ne organizăm până duminică pentru că nu avem nici gazon pe jos, dar vreau să cumpăr și vreau să fac cea mai frumoasă petrecere ever chiar dacă plouă”, a transmis Bianca Drăgușanu printr-un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro