VIDEO / Bianca Drăgușanu îl vrea înapoi pe Alex Bodi? Blondina pare că speră la o împăcare cu afaceristul! Gestul care a dat-o de gol! „Dragostea învinge”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Bianca Drăgușanu, îl vrea înapoi pe Alex Bodi? Blondina pare că speră la o împăcare cu afaceristul! Gestul care a dat-o de gol! „Dragostea învinge” © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să fie printre cele mai controversate nume din showbiz-ul autohton, în mare parte datorită seriei de împăcări și despărțiri prin care au trecut de-a lungul timpului. Chiar dacă nu a trecut multă vreme de când s-au separat din nou, blondina pare să-l vrea deja înapoi pe celebrul afacerist. Iată ce a dat-o de gol!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt dovada vie a zicalei „încurcate sunt căile dragostei”. Asta pentru că de când s-au cunoscut relația lor a trecut printr-o mulțime de situații inedite. De curând, Spynews.ro a aflat în exclusivitate că cei doi și-au spus din nou „adio”. Blondina însă pare că are acum alte planuri și că speră la o împăcare cu afaceristul.

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit internauților o întâmplare ce i-a determinat să-și ridice mai multe semne de întrebare. Vedeta le-a povestit fanilor că în timp ce se afla în grădină, vecinii de vis a vis se certau și că ea este pregătită să intervină să-i ajute, având în vedere experiența sa în relațiile de cuplu. 

Dacă în prima parte blondina pare să fi făcut aluzie la Alex Bodi prin câteva ironii, spunând că cea mai bună cale este separarea atunci când intervin certurile, lucrurile s-au schimbat după, dezvăluirea acesteia lăsându-i mască pe toți.

„Sunt acasă cum și încerc să organizez această grădină pe care o am, pentru diseară, pentru că este ziua prietenei mele cele mai bune și vis a vis am niște vecini care se ceartă și acum eu, experimentată fiind în relații umane și în relații de cuplu, am de gând să mă duc să le bat la ușă, trec pe aici prin gard că am o portiță și să le spun: „Bună ziua, numele meu este Bianca Drăgușanu și sunt expert în relații matrimoniale. Pot să vă ajut să vă remediați situația și relația? El țipă, ea țipă, se ceartă. Ok, nu vă înțelegeți... decât să vă certați, mai bine dați-vă spațiu și eliberați-vă unul de celălalt”, a spus Bianca Drăgușanu la un InstaStory.

Apoi, vedeta a mai spus că disputele nu își au rostul, deoarece viața e prea scurtă și trebuie să știm să ne bucurăm de ea.

„În următoarele două minute o să pășesc în grădina vecinilor mei și o să încerc să fiu zâma cea bună ca să-i împac sau să-i despart definitiv. N-are rost să se certe, pentru că viața e prea scurtă”, a mai spus Bianca Drăgușanu la un InstaStory.

În continuare, Bianca Drăgușanu „a schimbat foaia” și a mărturisit că ea crede că dragostea învinge întotdeauna și că există și iubiri care nu se cosumă niciodată. Speră oare blondina ca același lucru să se aplice și pentru ea și Alex Bodi?

„Eu cred în dragoste, mai ales în dragostea aia adevărată care nu se consumă niciodată. Și cred că acești doi tineri care se ceartă vis a vis, îi mai las puțin să se consume așa, se vor împăca. Tocmai pentru că eu cred în dragoste și eu o să particip la împăcarea lor. Sunt amuzantă? Da, sunt! (...) Vreau să-i împac pe oamenii ăștia. Dragostea învinge. Eu vreau să-i împac”, a continuat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro