FOTO / Băieții grei, în acțiune. Cum pun Dorian Popa și Abi Talent țara la cale. „S-a terminat”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Băieții grei, în acțiune. Cum pun Dorian Popa și Abi Talent țara la cale. „S-a terminat” © Instagram

Surpriză uriașă pentru fanii lui Dorian Popa și a lui Abi Talent! Celebrii cântăreți s-au întâlnit și au pus la cale un „plan” la care mulți nu s-ar fi așteptat. Iată ce au făcut cei doi!

Abi Talent și Dorian Popa sunt unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. De curând, cei doi artiști și-au uimit fanii cu un anunț surprinzător, făcut chiar de cel din urmă.

Nu este un secret faptul că cei doi cântăreți sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Așadar, nici Dorian Popa și nici Abi Talent nu își neglijează fanii, ambii ținându-i la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața lor. La fel s-a întâmplat și de această dată, când artiștii le-au dezvăluit faptul că s-au înâlnit. Motivul? Vei rămâne surprins!

Recent, atât Dorian Popa, cât și Abi Talent au postat pe rețelele sociale câteva fotografii cu ei doi împreună, dovadă că s-au întâlnit și că între ei există o relație de prietenie. Potrivit spuselor lui Dorian Popa, cei doi și-au pus talentele culinare în aplicare, deoarece urmau să gătească.

„Gătind cu @1babyabi1 🤪”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

La rândul său, și Abi Talent a postat imagini cu Dorian Popa, însă la care a adăugat un mesaj diferit. 

„abi ❌ Dorian = s-a terminat”, a scris puștiul în dreptul fotografiilor cu Dorian Popa, postate pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro