FOTO / Doriane, ce le faci? Cântărețul și-a înnebunit fanele cu noua sa apariție. Cum s-a fotografiat în așternuturi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Doriane, ce le faci? Cântărețul și-a înnebunit fanele cu noua sa apariție. Cum s-a fotografiat în așternuturi © Instagram

Pe lângă faptul că reușește să-i încânte pe toți cu vocea sa inconfundabilă la fiecare concert, Dorian Popa are la fel de mult succes și la... fete. Astfel că, nu este de mirare că este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. De curând, celebrul cântăreț a făcut furori în rândul fanelor, lăsându-se fotografiat în așternuturi.

Deși are o relație, admiratoarele lui Dorian Popa nu se pot abține să nu-l complimenteze și să-și exprime încântarea ori de câte ori îl văd. Lucru de înțeles, la cât de bine arată artistul! Cântărețul „rupe” sala de forță, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Recent, fanele vedetei și-au putut clăti ochii cu o priveliște de milioane, admirându-i în voie mușchii.

În una dintre cele mai recente apariții ale sale, Dorian Popa s-a lăsat fotografiat într-un cadru intim, pat. Încântarea fanelor a fost și mai mare, deoarece artistul a renunțat la tricou, iar acestea i-au putut admira corpul lucrat la sală.

„HÂTZ cu BUNĂ DIMINEAȚAAA”, a scris Dorian Popa în dreptul fotografiei.

Drama lui Dorian Popa

Deși îl vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, Dorian Popa a trecut prin momente dificile. Cântărețul a povestit că în perioada adolescenței a fost afectat de neînțelegerile dintre părinții săi.

"Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei... Încercam doar să ne înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi. În momentul în care am devenit şi eu major lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct", a povestit Dorian Popa, conform Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro