FOTO / Bărbați, mâinile la ochi! Lidia Buble a uitat de rușine și și-a etalat sfârcurile obraznice: ”Sublim”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bărbați, mâinile la ochi! Lidia Buble a uitat de rușine și și-a etalat sfârcurile obraznice: ”Sublim” © Instagram

Știți versul acela cu ”mâinile în aer”? Ei bine, îl înlocuim cu mâinile la ochi, căci Lidia Buble nu se oprește din a ne uimi. Iubita lui Răzvan Simion a uitat de rușine și și-a etalat sfârcurile obraznice pe rețelele de socializare. Imagini de senzație! 

Lidia, Lidia, ne-ai nenorocit pe toți! Pe lângă voce și talent, Lidia Buble deține fără îndoială o siluetă perfectă și un trup dorit de foarte mulți bărbați. Și ce-i drept, așa și este, căci focoasa blondină are niște forme.. mamă, mamă, crește imediat temperatura în termometre! Unde mai puneți că uneori, iubita lui Răzvan Simion uită de rușine și se pozează tare.. porno?!

Nu vă păcălim deloc, iar galeria foto vă stă la dispoziție! Lidia și-a surprins plăcut fanii, ca de fiecare dată, însă, nu cu o piesă, ci cu.. sânii ei, mai exact cu sfârcurile. Vedeta a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la mare, în care și-a lăsat la vedere sfârcurile super obraznice. 

Cu un grad ridicat de sex-appeal și debordând de senzualitate, artista a reușit să atragă toată atenția asupra ei, căci fotografiile incendiare nu au fost trecute cu vederea de către internauți, care s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai incitante la postarea cântăreței. 

”Sublim/ minunată/ Super😘😘😘😘❤️❤️/ Te ador Lidy/ cea mai frumoasa❤️/ Superb sexy🔥❤️/ Poza este reusita.🔥🔥🔥🔥🔥🔥/ ființă feerică ❤️/ Esti superbaa tuu😍❤️/ mwaaai😍”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online. 

Cu ce și-a ocupat timpul în izolare 

Dacă credeați că a avut timp să se plictisească, nici gând! Frumoasa artistă a stat toată perioadă în izolare și și-a umplut fiecare zi cu câte ceva. A citit, a făcut poze, a gătit, ba chiar și-a ținut și orele de canto, online. 

”Mai devreme de ora 12:00 nu reușesc să mă trezesc și asta pentru că seara stau până târziu să urmăresc serialele preferate. Dimineața iau micul dejun împreună cu Bubbly (rade), după care distracția continuă cu nelipsitul antrenament și toate experiențele nebune care se desfășoară în bucătăria mea. Orele de canto acum le fac online și chiar dacă stau numai în casă, să știți că pregătesc și piese noi care urmează să fie lansate cât de curând.”, declara ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro