FOTO / Betty Stoian, „urmărită” peste tot de moartea mamei sale. Ce i-a spus un fan pe internet te va emoționa până la lacrimi

+4 click pentru
galerie

Betty Stoian © Instagram

Betty Stoian traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fiica lui Salam i-a spus „da” în urmă cu doar câteva săptămâni alesului inimii sale, Cătălin Vișănescu și se pregătește să aducă pe lume un băiețel. 

Cu toate că totul pare a fi perfect, Betty Stoian este încă marcată de pierderea mamei sale și orice lucru din viață pe care îl trăiește, îi aduce aminte de ea. În urmă cu doar o zi, Betty a postat pe Instagram o fotografie în care s-a afișat complet nemachiată și naturală în fața fanilor, spre bucuria celor care o admiră și o iubesc așa cum este, fără artificii cosmetice. 

Un fan a remarcat imediat că fiica lui Salam seamănă izbitor de mult în această ipostază cu Fănica, mama ei și i-a lăsat un comentariu emoționant. 

CITEȘTE ȘI - VIDEO / Care este semnificaţia numelui băieţelului Roxanei Dobre. Dovada clară că moartea Fănicăi a marcat familia lui Florin Salam

CITEȘTE ȘI - FOTO / Florin Salam nu o poate uita pe Fănica. Gestul făcut de manelist te lasă fără cuvinte

„Ești o fată și mai frumoasă natural, semeni leit cu mama ta! Dumnezeu să o odihnească... Sunt sigură că acolo unde e, este mândră de tine ❤️ Să fiți fericiți alături de bebe mic din burtică” i-a scris o internaută, lui Betty Stoian. 

Florin Salam a fost căsătorit cu Ştefania, cunoscută drept "Fănica", cu care are împreună doi copii, Betty Vişănescu şi Dany Stoian. În acest moment, Florin Salam şi-a refăcut viaţa şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana Dobre care i-a dăruit trei bijuterii de copii. Fiica cea mare a lui Florin Salam, Betty, s-a căsătorit recent cu Cătălin Vişănescu şi urmează să nască primul copil în luna septembrie a acestui an.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro