FOTO / Bianca Drăguşanu, fotografie emoţionantă alături de fiica sa. Imaginea a făcut senzaţie pe Internet

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăguşanu, fotografie emoţionantă alături de fiica sa. Imaginea a făcut senzaţie pe Internet © Instagram

Bianca Drăguşanu este cea mai fericită femeie de când Dumnezeu i-a dăruit-o pe micuţa Sofia. Cele două sunt foarte ataşate una de cealaltă, lucru pe care fanii l-au putut observa în fotografia pe care blondina le-a împărtăşit-o pe reţelele de socializare.

Chiar dacă Bianca Drăguşanu este o persoană foarte activă din punct de vedere profesional, vedeta nu ratează nicio ocazie de a petrece timp cu fetiţa sa. Ea şi micuţa Sofia sunt protagonistele unui cadru emoţionant mamă-fiică, moment pe care blondina a ţinut să-l împărtăşească cu admiratorii săi din mediul virtual.

De curând, vedeta a postat o fotografie cu Sofia în care o ţine pe micuţă strâns la piept, purtând-o în braţe. La doar câteva clipe după ce a fost postată, imaginea a strâns mii de like-uri.

"Iubire ❤️ #binecuvântată", a scris Bianca Drăguşanu în dreptul fotografiei postată pe contul său de Instagram.

Ce planuri de cuplu au Bianca şi Alex Bodi pentru 2020

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă blondina nu pare să anunţe o nuntă prea curând, pentru ea, în momentul de faţă, cel mai important lucru este că ea şi soţul ei se înţeleg foarte bine.

"Cu soțul meu toată situația este imprevizibilă. Aș vrea să-ți spun niște certitudini, dar nu pot. Mă rog să avem înțelepciunea ca anul acesta să avem un echilibru. El este plecat acum cu treabă, îmbină utilul cu plăcutul. E bine să ni se facă dor unul de celălalt, vorbim zilnic unul de celălalt. Prezența e cel mai frumos cadou, dacă e cuminte și sincer cu mine e totul perfect. Știe el ce are de făcut să mă facă fericită. Sunt mândră de el.", a mai spus Bianca Drăgușanu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro