Mama Biancăi Drăgușanu a învins boala, dar grijile continuă! "Urmează să o duc la control"

+3 click pentru
galerie

Mama Biancăi Drăgușanu a învins boala, dar grijile continuă! "Urmează să o duc la control" © captura video

Mama Biancăi Drăguşanu a trecut prin momente grele, atunci când a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Vedeta a vorbit despre cum a convins-o pe mama ei să se opereze.

Bianca Drăgușanu a vorbit, la Star Matinal, despre modul în care reușește să își susțină mama atât pe plan emoțional, cât și psihic, dar și despre cum a convins-o să se opereze, în urmă cu trei ani. Blondina mărturistește că învață zilnic lucruri noi de la mama sa și că, în ciuda faptului că se mai ciondănesc, reușesc mereu să depășească problemele. 

"Mama urmează să o duc la un control pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a venit nici o variantă prin care să subliniez. E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am. În momentul de față trebuie sî fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie.", a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Urmează nunta religioasă?

Cât despre Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu pare să anunțe prea curând o nuntă ca în povești, dar spune că pentru 2020 și-a propus mai mult echilibru în relația ei și că cel mai important lucru e că se iubesc și se înțeleg. 

"Cu soțul meu toată situația este imprevizibilă. Aș vrea să-ți spun niște certitudini, dar nu pot. Mă rog să avem înțelepciunea ca anul acesta să avem un echilibru. El este plecat acum cu treabă, îmbină utilul cu plăcutul. E bine să ni se facă dor unul de celălalt, vorbim zilnic unul de celălalt. Prezența e cel mai frumos cadou, dacă e cuminte și sincer cu mine e totul perfect. Știe el ce are de făcut să mă facă fericită. Sunt mândră de el.", a mai spus Bianca Drăgușanu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro