FOTO / Bianca Drăguşanu, fotografie emoţionantă cu fiica sa. Cele două le-au topit imediat inimile internauţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăguşanu, fotografie emoţionantă cu fiica sa. Cele două le-au topit imediat inimile internauţilor © Instagram

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. Chiar dacă are o viaţă extrem de activă, fiind mai mereu prezentă la evenimente mondene, frumoasa blondină reuşeşte să se împartă cu brio între muncă şi familie. De curând, ea şi fiica ei au făcut senzaţie pe Internet, fanii fiind impresionaţi de cadrul emoţionant mamă-fiică.

Bianca Drăguşanu este o mămică fericită. Cea care îi înseninează fiecare zi este fiica ei, Sofia, cu care îşi petrece timpul ori de câte ori ia o pauză de la activitatea profesională. Vedeta şi-a început astfel dimineaţa cu fiica ei, care îi seamănă izbitor de bine, mai ales că au părul aranjat în acelaşi mod. Puţin somnoroasă, micuţa a reuşit să le topească inimile admiratorilor, astfel că, după doar câteva clipe, imaginea a fost asaltată cu mii de like-uri din partea internauţilor.

Şi-a scos sau nu coastele pentru o talie de viespe?

După ce în presă au apărut diverse zvonuri referitoare la silueta ei de invidiat, în special în ceea ce priveşte talia, Bianca Drăguşanu a dat cărţile pe faţă şi a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări: şi-a scos sau nu coastele pentru o talie de viespe?

„Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am 1.80 m. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie", a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro