FOTO / Bianca Drăguşanu, ipostază desprinsă din filmele pentru adulţi. Blondina a renunţat la orice inhibiţie

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăguşanu, ipostază desprinsă din filmele pentru adulţi. Blondina a renunţat la orice inhibiţie © Instagram

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. De curând, frumoasa blondină a renunţat la orice urmă de inhibiţie şi le-a o oferit fanilor o privelişte de milioane. Bărbaţii efectiv nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale!

Bianca, ce le faci? Vedeta pare să nu aibă niciun pic de milă faţă de sănătatea bărbaţilor, deoarece le dă palpitaţii acestora, ori de câte ori renunţă la... haine. Soţia lui Alex Bodi a pus pe jar imaginaţia tuturor masculilor, etalându-şi formele aproape în toată spendoarea lor.

Îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă de culoare neagră, cu detalii din dantelă fină şi o cămaşă de un alb imaculat ce îi vine cu lejeritate pe braţele subţiri, Bianca Drăguşanu a reuşit să bage toţi bărbaţii în boală. Pe lângă vestimentaţia sexy, blondina a fost fotografiată într-un cadru incendiar. Sprijinită de o masă, soţia lui Alex Bodi ţine în mâini un pahar şi o sticlă, proiectând în viziunea admiratorilor scene desprinse din filmele pentru adulţi.

Pe lângă talia incredibil de subţire, ceea ce le-a atras cu adevărat atenţia internauţilor a fost decolteul generos al Biancăi, sânii săi fiind aproape să iasă din cupele sutienului

Bianca Drăguşanu, răspunsul la cea mai controversată întrebare

În presă au apărut diverse zvonuri referitoare talia sa de viespe. Bianca Drăguşanu a hotărât să rupă tăcerea şi a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări: şi-a scos sau nu coastele pentru o talie de viespe?

„Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am 1.80 m. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie", a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro