FOTO / Bianca Drăgușanu, ipostază greu de crezut. A lăsat mâncarea scumpă și rafinată pe o pâine de 1 leu

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăgușanu, ipostază greu de crezut. A lăsat mâncarea scumpă și rafinată pe o pâine de 1 leu © arhiva

Bianca Drăgușanu are parte de o viață de lux la care a visat dintotdeauna, însă gestul pe care l-a făcut în urmă cu doar câteva ore a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Chiar dacă este mai tot timpul în cele mai rafinate restaurante, vedeta se bucură din plin de gustul pâinii la 1 leu. 

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate femei de la noi. A reușit de-a lungul timpul să țină numele său pe primele pagini ale ziarelor, iar aceasta nu are cum să nu fie știută. 

Divă duce o viață de lux alături de omul de afaceri Alex Bodi cu care s-a căsătărit în toamna trecută, însă nu a uitat niciodată de unde a plecat. Aflată la un salon de înfrumusețare, Bianca Drăgușanu a primit din partea unei prietene o pâine din care imediat a gustat. 

Chiar dacă fanii nu s-ar fi așteptat ca frumoasa blondă să devoreze pe loc produsul, aceasta a vrut să arăte exact cum este ea cu adevărat și nu s-a sfiit să guste din pâinea proaspăt scoasă din cuptor. 

Bianca Drăgușanu face o avere din haine

Bianca Drăgușanu a fost dintotdeauna genul de femeie independentă și a vrut să obțină totul pe propria muncă. Vedeta are propriul brand de haine și rochii de mireasă, veniturile încasate fiind colosale. Este fericită că face ceea ce îi place, obținând totodată și satisfacția financiară dorită. 

"Sunt binecuvântată pentru că nu merg la muncă, merg într-un loc în care creez. Aș înnebuni să fiu o femeie întreținută care să stea toată ziua pe Facebook. Trăiesc mai mult decât decent din acest busineess.", a povestit Bianca Drăgușanu, la Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro