FOTO / Bianca Drăgușanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bianca Drăgușanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit © arhiva

Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii. Astăzi vedeta își sărbătorește ziua de naștere, iar primele cadouri deja încep să apară, însă cel mai important de până acum este fiica sa, după cum spune chiar blondina în prima postare publicată în această zi.

Este o zi importantă pentru Bianca Drăgușanu. Astăzi își sărbătorește ziua de naștere, iar vedeta este deja pregătită să primească mii de urări din partea apropiaților. Soția lui Alex Bodi împlinește vârsta de 38 de ani, însă dacă nu am știi acest lucru cu siguranță am crede că are sub 30, luând în considerare fizicul invidiat de multe puștoaice. 

Până la această vârstă, Bianca Drăgușanu a reușit să facă tot ce și-a propus, însă cel mai important lucru pentru ea o reprezintă fiica ei, Sofia Natalia, pe care o are împreună cu fostul soț din mariajul trecut. 

Blondina a publicat imediat după miezul nopții prima fotografie de ziua ei, iar în aceasta este alături de Sofia. Vedeta a ținut să precizeze că ea este cel mai frumos cadou primit de până acum. 

”E ziua mea și acesta este cel mai frumos cadou pe care îl am”, a scris Bianca Drăgușanu.

Fanii au reacționat imediat cu foarte multe urări de bine pentru frumoasa vedetă, dar și cu multe aprecieri pentru fotografia cu cele două. 

Bianca Drăguşanu, surpriză uriaşă pentru fani

Blondina a povestit într-un interviu dat în urmă cu puțin timp că odată cu ziua ei de naştere le va dezvălui fanilor o veste mare, pe care aceştia abia aşteaptă să o audă.

"Pe 6 martie, peste două săptămâni este ziua mea, o să aibă loc într-un club din Bucureşti. Acolo am să vă dau o veste foarte importantă despre mine. E ceva foarte frumos", a spus Bianca Drăguşanu, potrivit Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro