Bianca Drăgușanu și-a găsit ''nașul''. Vedeta, în conflict cu fiica ei în vârstă de 3 ani. ''M-am supărat pe ea''

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și-a găsit ''nașul''. Vedeta, în conflict cu fiica ei în vârstă de 3 ani. ''M-am supărat pe ea'' © Instagram

Bianca Drăgușanu și-a găsit nașul. Cunoscută drept o femeie cu un caracter puternic, care vrea mereu ca lucrurile să se facă după voia ei, ei bine, există cineva în viața sa care o face să i se supună.

Despre cine credeți că este vorba? Exact. Despre fiica ei. Se pare că micuța Sofia, în vârstă de trei ani, a moștenit din încăpățânarea mamei sale, astfel că face doar ce vrea ea.

Să nu credeți că viața de mămică este ușoară. Pe cât e de furmoasă, pe atât este și de grea, iar Bianca Drăgușanu știe cel mai bine. De când fetița sa s-a mărit, Bianca Drăgușanu a dat de greu în privința alegerilor pe care micuța le face.

Extrem de răsăfățată și obișnuită cu toată atenția din lume, fetița Biancăi Drăgușanu îi cam dă emoții mamei sale, atunci când vine vorba de alegeri vestimentare. Dacă Bianca Drăgușanu ar vrea ca fetița ei să poarte mai multe rochițe făcute chiar în atelierul ei, ei bine, micuța are o personalitate puternică și nu prea este de acord cu gusturile mamei sale, așa cum Bianca Drăgușanu a povestit într-un interviu pentru Libertatea.

„Nu prea mai fac rochii de fetițe din cauza Sofiei. Nu vrei să știi ce mi-a făcut ultima dată, la ziua ei. I-am pregătit trei rochițe în culorile albastru, portocaliu și roșu, că așa a vrut. M-a înnebunit! Când am ajuns la locul de joacă nu a vrut să se îmbrace în nicio rochiță, așa că am îmbrăcat niște pijamale, efectiv. Trebuia să mai filmăm și pentru o emisiune, m-am supărat pe ea. I-am zis că până când nu împlinește patru ani și vom putea să ne înțelegem cum trebuie, nu-i mai fac nicio rochiță. Bine, exagerez, i-am mai făcut, dar defilează cu ele doar în atelier”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro