Semnele care arată că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit! Ce se întâmplă între cei doi? / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Semnele care arată că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit! Ce se întâmplă între cei doi? / VIDEO © arhivă

Semnele că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit sunt din ce în ce mai multe! În acest weekend, blondina a petrecut la ziua celui mai bun prieten singură fără soţul ei! Ce făcea milionarul în tot acest timp?

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, din nou pe drumuri separate?

Nu îi curg lacrimile Biancăi Drăguşanu, chiar deloc! Pare mai fericită ca niciodată şi se distrează în fiecare zi! Nu ratează nicio petrecere şi nicio ocazie de a pune toţi bărbaţii pe jar în jurul ei!

Bianca Drăguşanu a petrecut la ziua celui mai bun prieten, iar pentru acest eveniment şi-a scos din garderobă cea mai provocatoare ţinută, iar asta după ce a stat ore în şir la coafor! Ca scoasă din cutie, Bianca Drăguşanu nu s-a aranjat însă pentru Alex Bodi, căci... nici urmă de el!

Ce făcea Alex Bodi, cât blondina se distra la petrecere

În timp ce vedeta se distra de mama focului la petrecere, acolo unde atmosfera a fost întreţinută de cei mai mari artişti printre care şi Adrian Minune, Alex Bodi ''petrecea'' şi el... Nu, nu vă gândiţi că petrecea pe mese în vreun club de fiţe, ci petrecea timp preţios la Mediaş, alături de bunica lui, pe care o iubeşte enorm, potrivit Antena Stars.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu se mai afişează împreună de ceva vreme, ba mai mult, în ultima perioadă blondina chiar a avut probleme serioase de sănătate! Bianca Drăguşanu a dat de înţeles că toată lumea i-a fost alături, mai puţin Alex Bodi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro