FOTO / Brigitte Pastramă, un exemplu de așa da! În plină pandemie, bruneta a adăpostit un bătrân de pe stradă în propria locuință. “L-am dus la casa pe care am cumpărat-o cu Florin”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Brigitte Pastramă, un exemplu de așa da! În plină pandemie, bruneta a adăpostit un bătrân de pe stradă în propria locuință. “L-am dus la casa pe care am cumpărat-o cu Florin” © Instagram

Brigitte Pastramă este cu siguranță un model demn de urmat. Cum ne aflăm în postul Paștelui, dar și în plină epidemie, focoasa brunetă s-a gândit să facă un gest de-a dreptul remarcabil: a adăpostit un bătrân de pe stradă în propria locuință!

Cine nu o cunoaște pe Brigitte Pastramă, una dintre cele mai frumoase și de succes femei din România? Cu toate că uneori are o imagine care exprimă duritate, bruneta este fără îndoială o fire sensibilă și miloasă, drept urmare a gestului pe care l-a făcut în plină pandemie. 

”I-am pus o salteluță, scaune, un calorifer, mâine aduc un radio”

Conform regulilor emise de către autorități, persoanele care depășesc vârsta de 65 de ani nu ar trebui să mai iasă din casă, pentru a se proteja de infectarea cu coronavirus. Brigitte nu a stat prea mult pe gânduri și a decis că este momentul potrivit să facă un gest bun. A întâlnit pe stradă un bătrân bolnav, nemâncat, bătut de soartă. 

Pentru a-l proteja de noul coronavirus, vedeta l-a luat sub ”aripa” ei și l-a dus la una dintre locuințele pe care le-a cumpărat împreună cu soțul, Florin Pastramă. Desigur că toată familia s-a implicat, soacra fiind cea care i-a încălzit mâncare și i-a schimbat așternuturile.

Cu toate că nu sunt condiții strălucite, Brigitte consideră că bărbatul este mult mai în siguranță decât sub cerul liber. De asemenea, soția lui Florin Pastramă a decis să povestească totul pe contul de Instagram, acolo unde a postat și două fotografii cu bătrânul, în speranța că lumea îi va urma gestul, ajutându-i pe cei încercați de soartă în aceste clipe. Ei bine, un exemplu de așa da!

”Povestea lui Nea Petrica- 78 de ani, gasit ieri, in zona Fundeni, in jurul orei 17. Ieri seara, ma aflam impreuna cu unul din persoanele mele de incredere, Costel, in incinta Shaormeriei noastre, faceam curat intre alimentele perisabile si dezinfectam locul, cand pe partea cealalta a strazii, am zarit prin geam, un bateanel sprijinit intr un baston, ce ducea in brate o patura rosie, si o punguta alba. M am uitat atent, deoarece stiam ca, conform noului decret, persoanele peste 65 de ani nu au voie sa iasa din casa dupa ora 13. Batea pe la usile magazinelor, putine la numar, care inca nu si au suspendat activitatea, dar nimeni nu l baga in seama. Am traversat strada si l am intrebat daca pot sa l ajut cu ceva. Cu lacrimi in ochi, mi a spus ca ii este frig, si vrea doar sa si odihneasca putin piciorele intr un loc.
Apoi a spus ca nepoata lui l a batut si l a scos din casa, dar se intoarce mai tarziu si incearca sa intre acolo, dar a fost si acum nu e nimeni...L am sunat pe Florin si l am dus la casuta pe care o cumparasem impreuna cu in teren acum un an , cu gandul de a face un bloc anul acesta acolo. Din pacate nu sunt cine stie ce conditii, soacra mea i a incalzit mancare si i a pus o perna si lenjerie, o geaca griasa, i am pus o salteluta, scaune, un calorifer, maine aduc un radio. Nu este apa acolo, dar cred ca e mai mult decat sub cerul liber, si cu atat de mare risc de comtaminare, mai ales pentru cei de varsta lui.....
Voi cum reactionati cand vedeti oameni batrani , neputinciosi, in vremea asta, pe strada?”,
a scris Brigitte în dreptul pozelor cu bătrânul sărman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro