FOTO / Brunetă și cu codițe în A.S.I.A, dar acum e de nerecunoscut! Sorana și-a schimbat complet înfățișarea și a ales un look cu totul diferit!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Brunetă și cu codițe în A.S.I.A, dar acum e de nerecunoscut! Sorana și-a schimbat complet înfățișarea și a ales un look cu totul diferit! © youtube.com

A.S.I.A a fost una dintre trupele copilăriei pentru mulți adulți din zilele de astăzi, însă odată cu trecerea timpului fetele s-au schimbat total, iar acum sunt de nerecunoscut! Nici Sorana nu a scăpat de modificări, iar astăzi aproape dacă o mai recunoști.

Nu ai cum să nu știi măcăr o piesă a trupei A.S.I.A deoarece au făcut furori în urmă cu mai mulți ani, încă așa cum orice început are și un sfâșit, cele patru tinere au plecat ulterior pe drumuri separate. Fie s-au așezat la casa lor, fie și-au continuat cariera solo, tinerele au continuat însă să-și aducă mereu aminte de perioada frumoasă prin care au trecut. 

De-a lungul anilor, acestea nu au mai păstarat look-ul pe care îl aveau în perioada aceea pentru că totul se schimbă atât de rapid, iar acest lucru îl poate spune și Sorana care în ultimul timp a ales să aibă diferite coafuri, care mai de care mai surprinzătoare.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva zile, atunci când artista a publicat pe pagina sa de socializare o imagine recentă cu ea, dar în care parcă e de nerecunoscut. Aceasta arată cu totul diferit. A renunțat la codițele brunete și a ales acum un păr blond și creț, care o avantajează de minune am putea spune.

Imediat după ce a publicat imaginea, fanii au rămas surprinși și au ținut să-i spună cântăreței cât de bine o prinde noul look, oferindu-i foarte multe reacții. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro