FOTO / Bucurie fără margini în viaţa lui Teodor şi a Ionelei de la MPFM. Au împărtăşit vestea cu toată lumea!

+3 click pentru
galerie

Ionela şi Teodor de la MPFM © Facebook

Teodor, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi Ionela sunt în culmea fericirii, iar vestea a fost împărtăşită şi cu fanii lor. Ionela şi Teodor trăiesc o bucurie de nedescris, iar cei doi foşti concurenţi nu ştiu cum să-şi mai arate împlinirea.

Teodor şi Ionela, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", au împlinit în urmă cu câteva zile patru ani de relaţie şi au sărbătorit totul într-un mod deosebit. Teodor şi Ionela au ieşit la picnic în parc, acolo unde au făcut şi o şedinţă foto de pus în ramă.

CITEŞTE ŞI: FOTO / El este bărbatul cu care se iubeşte mama lui Teodor de la MPFM. Anişoara este îndrăgostită până peste cap

Teodor şi Ionela, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", s-au cunoscut în competiţia MPFM, iar de atunci sunt de nedespărţit. Teodor şi Ionela, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au căsătorit anul trecut, sunt fericiţi, împliniţi şi se pare că pe zi ce trece se iubesc şi mai mult.

"La mulți ani, draga mea soție. Au trecut cei mai frumoși 4ani petrecuți alături de tine! Să dea Dumnezeu să fim sănătoși că de restul avem grijă împreună. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!", este declaraţia de iubire făcută de Teodor soţiei sale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro