FOTO / Bucurie mare pentru Liliana. Fosta concurentă MPFM a devenit mămică pentru a doua oară

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bucurie mare pentru Liliana. Fosta concurentă MPFM a devenit mămică pentru a doua oară © facebook

Este bucurie mare pentru Liliana, fosta concurentă de la Mireasa pentru fiul meu. Aceasta a devenit mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. 

Liliana de la Mireasă pentru fiul meu are motive reale de fericire în aceaste zile. Fosta concurentă a născut, și astfel a devenit mămică pentru a doua oară pentru un băiețel.

Anunțul a fost făcut chiar de ea atunci când în urmă cu mai multe ore a postat pe pagina sa de socializare un filmuleț din spital, având la mână o brățară care reprezintă faptul că tocmai ce a născut.

Ulterior a postat și o fotografie de pe patul de spital, în descrierea acesteia punând câteva inimoare semn că este foarte fericită.  Prietenii virutali au ținut să o felicite pe fosta concurentă, iar în doar câteva ore imaginea a strâns sute de urări pentru ea, dar și pentru minunea care a apărut acum în viața ei. 

Liliana și iubitul ei mai au acasă un băiețel, Patrick, care cu siguranță abia așteaptă să-și ia rolul de frate în serios. 

Fosta concurentă este una dintre cele mai apreciate tinere care au participat la Mireasă pentru fiul meu. Aceasta a intrat în competiție după ce s-a despărțit de iubitul ei, și a încercat să-și refacă viața, însă nu a găsit pe nimeni potrivit. După părăsirea competiției, Liliana s-a întors din nou în brațele fostului iubit cu care a întemeiat o familie, iar acum sunt proaspeți părinți pentru a doua oară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro