FOTO / Carmen Brumă, așa cum n-ai m-ai văzut-o până acum. Vedeta a renunțat la sutien și s-a lăsat fotografiată pe marginea piscinei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă, așa cum n-ai m-ai văzut-o până acum. Vedeta a renunțat la sutien și s-a lăsat fotografiată pe marginea piscinei © Instagram

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton, Carmen Brumă este se numără și printre cele mai sexy femei cu care țara noastră se poate mândri. Nu ne credeți? Ei bine, cu siguranța una dintre cele mai recente fotografii ale sale vă va convinge!

Carmen Brumă se menține într-o formă de zile mari. Face ce face și silueta sa rămâne la fel de suplă, de tonifiată, stârnind astfel multă invidie în rândul doamnelor, dar deopotrivă și admirație din partea bărbaților. De curând, aceștia au avut posibilitatea să-i admire în voie frumusețile cu care a fost înzestrată de la mama natură, chiar în public!

De-a lungul anilor, Carmen Brumă a demonstrat că este o femeie puternică și asumată. De asemenea, vedeta le-a arătat fanilor că poate renunța oricând la inhibiții, simțindu-se foarte bine în pielea sa. Și are și de ce! Recent, soția lui Mircea Badea i-a încântat pe internauți cu o imagine de senzație: întinsă pe marginea piscinei, pe burtă, cu o pălărie potrivită pe cap, aceștia au putut să-și clătească ochii cu formele sale apetisante.

Carmen Brumă a profitat de ocazie și cu acest prilej le-a oferit fanilor ce o urmăresc pe rețelele sociale un sfat. Mai exact, vedeta le-a sugerat acestora câteva cărți pe care să le citească în această perioadă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro