FOTO / Carmen Brumă, în cea mai provocatoare ipostază. Cum arată vedeta în lenjerie intimă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă, în cea mai provocatoare ipostază. Cum arată vedeta în lenjerie intimă © Instagram

Face ce face şi iar ajunge în atenţia masculilor. După ce şi-a etalat posteriorul bine lucrat în aproape toată splendoarea lui, fără să ţină cont de temperaturile scăzute ale iernii, Carmen Brumă şi-a încântat admiratorii cu o imagine de senzaţie, lăsându-se fotografiată în cea mai sexy lenjerie intimă.

Cu toţii ne-am obişnuit ca soţia lui Mircea Badea să fie de fiecare dată o apariţie surprinzătoare, indiferent de evenimentele la care participă. Vedeta reuşeşte să-şi lase fanii cu gura căscată şi prin intermediul reţelele de socializare, mediu în care în ultima perioadă s-a tot afişat în ipostaze provocatoare. Carmen Brumă a demonstrat că este foarte mândră de aspectul său fizic, iar noi o credem pe cuvânt, la cât de bine arată!

De curând, Carmen Brumă le-a pus bărbaţilor imaginaţi pe jar, fiind surprinsă într-o ipostază incendiară. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o lenjerie intimă, de culoare albă, în timp ce se odihnea pe un fotoliu şi citea mesajele de la admiratorii săi. Aceştia au asaltat-o cu şi mai multe mesaje după imaginea de senzaţie, fiind fascinaţi de silueta sa trasă prin inel.

"Citesc mesajele voastre şi plec la alergat! PS: Mă îmbrac inainte 😉", a scris Carmen Brumă pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii.

Ce părere are Mircea Badea despre apariţiile incendiare ale soţiei sale

Întrebată într-un interviu ce părere are Mircea Badea despre aceste apariţii de senzaţie, Carmen Brumă a răspuns că soţul său nu vede nicio problemă în legătură cu acest lucru, ba chiar el ar fi cel care o fotografiază uneori.

"Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă", a povestit Carmen Brumă pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro