FOTO / Carmen Brumă și-a scos sânii la înaintare cum doar ea știe! Bărbații nu au trecut deloc ușor cu vederea peste imaginea sexy

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă și-a scos sânii la înaintare cum doar ea știe! Bărbații nu au trecut deloc ușor cu vederea peste imaginea sexy © arhiva

Carmen Brumă surprindere de fiecare dată cu ipostaze care mai de care mai sexy! Credeați că a arătat tot!? Nici vorbă! Soția lui Mircea Badea dă bărbații pe spate în doar câteva secunde.

Chiar dacă apare mereu în ipostaze care mai de care mai sexy, Carmen Brumă nu se lasă cu una cu două. Dacă fanii ar fi crezut că vedeta a arătat tot ce a putut, lucrurile nu stau deloc așa, iar imaginile postate pe pagina ei de socializare spun totul. 

Mereu îndrăzneață și fără niciun fel de inhibiție, Carmen Brumă nu se mai ascunde atunci când vine vorba despre corpul său sexy. Ce-i drept, nici nu ar avea de ce, pentru că la vârsta sa arată mult mai bine decât multe alte domnișoare, iar pentru ele a devenit imediat un model de urmat. 

Vedeta are cu ce să se laude, iar asta o face să-și arate formele oricând, la orice oră, fără să mai țină cont de nimic. În urmă cu puțin timp, soția lui Mircea Badea a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie provocatoare din toate punctele de vedere. 

Într-o fustă extrem de scurtă și cu sânii la vedere, acoperiți ușor doar de o camașă subțire, Carmen Brumă le-a arătat admiratorilor săi cum începe ea o dimineață perfectă, dar i-a anunțat că pregătește și un nou proiect. 

Imediat, aprecierile nu au încetat să apară și cu siguranță cele mai multe sunt venite de la bărbați, dar nici comentarile primite nu sunt deloc puține.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro