FOTO / Carmen Brumă, transformare spectaculoasă. Nu o să-ţi vină să crezi cum arăta în urmă cu 27 de ani. Silueta trasă prin inel era doar un vis

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă, transformare spectaculoasă. Nu o să-ţi vină să crezi cum arăta în urmă cu 27 de ani. Silueta trasă prin inel era doar un vis © Instagram

Cu toţii ştim ce siluetă perfectă are Carmen Brumă. Cu toate astea, puţini sunt cei care şi-au imaginat-o pe frumoasa vedetă cu... câteva kilograme în plus. Soţia lui Mircea Badea nu s-a ferit de acest lucru, drept urmare, de curând, le-a împărtăşit admiratorilor săi o fotografie cu ea, realizată cu aproape 30 de ani în urmă, în care avea o înfăţişare complet diferită.

Carmen Brumă este un model în rândul femeilor, având în vedere perseverenţa de care dă dovadă, pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes, însă nu îşi neglijează niciodată aspectul fizic, reuşind să îşi împartă timpul între sport şi activitatea profesională. Cunoscând-o acum, având nişte picioare lungi, subţiri, o talie de viespe şi un abdomen bine definit, puţini s-au gândit că soţia lui Mircea Badea arăta total diferit în urmă cu câţiva ani.

De curând, Carmen Brumă a ţinut să le împărtăşească fanilor de pe reţelele de socializare o fotografie absolut surprinzătoare. În imagine, vedeta avea nu mai puţin de 86 de kilograme. Soţia lui Mircea Badea a făcut o comparaţie între cum arăta în anul 1993 şi cum arată la 42 de ani, diferenţa fiind vizibilă, în ceea ce priveşte greutatea. Admiratorii au observat însă că vedeta şi-a păstrat acelaşi look, având un păr la fel de creţ.

Deşi avea câteva kilograme în plus, Carmen Brumă a dat dovadă de multă ambiţie. În acest sens, vedeta le-a transmis fanilor un mesaj motivaţional, prin care să-i determine pe aceştia să-şi urmeze visurile.

"Cura de slăbire nu este şi nu trebuie sa fie un mod de viaţă! Ea este doar începutul unui drum care presupune autocunoaştere, introspecţie, disciplină, respect de sine, dezvoltare personală! Nu există "eu nu am voinţă"! Ai!!! Nu ai găsit încă formula, contextul sau motivaţia potrivite ca să te descoperi!", a scris Carmen Brumă pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro