FOTO / Carmen de la Sălciua, dezvăluiri dureroase despre drama vieții ei. „În momentul în care ai făcut o alegere îți dai seama că îți va lipsi cealaltă parte”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, dezvăluiri dureroase despre drama vieții ei. „În momentul în care ai făcut o alegere îți dai seama că îți va lipsi cealaltă parte” © Instagram

Pe Carmen de la Sălciua o vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, prezentă la diferite evenimente prin care îi încântă pe toți cu vocea sa inconfundabilă. Deși are fani în toată țara, dar și în străinătate, puțini știu că în spatele fericirii ei se află o dramă dureroasă.

De-a lungul carierei sale, Carmen de la Sălciua a demonstrat că este o femeie puternică. Chiar dacă în viața sa au existat și clipe mai grele, cântăreața a reușit să treacă cu bine peste toate dificultățile. Unul dintre cele mai grele momente a fost marcat de divorțul părinților săi.

Despre acest subiect, Carmen de la Sălciua a vorbit direct cu fanii săi pe rețelele de socializare. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, artista a fost întrebată dacă i-a fost greu să aleagă între mama și tatăl său, iar replcia vedetei a fost una emoționantă.

„Da! E greu să alegi între părinți! Pentru că în momentul în care ai făcut o alegere, oricare ar fi ea... îți dai seama că îți va lipsi oricum cealaltă parte! Însă viața ne oferă și lucruri de genul ăsta... în calitate de copil... încearcă în viitor și în viață să iei lucrurile bune pe care le-ai văzut la părinții tăi până în momentul separării... Să nu te cufunzi într-o stare de... „pe mine nu mă iubește nimeni”... pentru că te iubește Dumnezeu și dacă alegi un drum frumos și demn... vei deveni un om important pentru societate, vei avea propria ta familie cândva și vei ști ce să faci și să nu faci! Fii puternic! Totul în viață se întâmplă cu un scop”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro