FOTO / Carmen de la Sălciua, fotografie din copilărie. Care sunt cele mai de preţ amintiri ale artistei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, fotografie din copilărie. Care sunt cele mai de preţ amintiri ale artistei © Instagram

Datorită vocii sale inconfundabile, Carmen de la Sălciua a ajuns una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De curând, vedeta le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele sociale o fotografie de colecţie din copilărie, în dreptul căreia a scris şi un mesaj emoţionant, referitor la cele mai preţioase amintiri.

Carmen de la Sălciua obişnuieşte să discute cu fanii săi ori de câte ori are ocazia, când ia o pauză de la concerte. De curând, unul dintre admiratori i-a adresat o întrebare referitoare la copilărie, mai exact ceea ce-i lipseşte cel mai mult din acea perioadă minunată. 

Artista a povestit cu melancolie faptul că îi e dor de vremurile în care se bucura de orice lucru mărunt al vieţii. Chiar dacă acum are tot ce şi-ar putea dori, Carmen de la Sălciua a fost un copil modest. Vedeta era fericită dacă primea haine noi sau caiete, însă cele mai frumoase momente erau de Crăciun, când toată familia se aduna în jurul bradului.

"Tot ce mă bucur e că am fost acea generaţie a văzut şi a văzut şi a simţit Sărbătorile... Aşa cum erau atunci, ne bucuram de valoarea lucrurilor... aşteptam începerea anului şcolar pentru că atunci primeam haine noi, mă bucuram de rechizitele şcolare, mă bucuram de pomul de Crăciun care nu era deloc "Fashion", dar îmi transmitea simplitatea vieţii de la ţară... ştia tot omul că duminică se adună toţi la masă... după ce vin de la biserică... Vara mergeam la fân, iarna ne dădeam cu sani! Vremuri care ne lipsesc tuturor", a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro