FOTO / Carmen de la Sălciua i-a spus „adio” lui Culiță Sterp: „Las trecutul în spate și îmi doresc să iubesc din nou”. Cântăreața a șters toate amintirile

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua i-a spus „adio” lui Culiță Sterp: „Las trecutul în spate și îmi doresc să iubesc din nou”. Cântăreața a șters toate amintirile © Instagram

Veste proastă pentru fanii lui Culiță Sterp și a lui Carmen de la Sălciua. Oficial, între cei doi nu mai poate fi vorba despre o împăcare. Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa manelistă, care a decis să șteargă cu buretele toate amintirile legate de artist.

După ce în ultima perioadă Carmen de la Sălciua și-a exprimat disponibilitate printr-un mesaj prin care denota că nu este singură, cântăreața continuă să facă dezvăluiri șocante. Manelista a decis să spună lucrurilor pe nume, astfel că, fără nicio reținere a mărturisit că între ea și Culiță Sterp nu mai există cale de întoarcere.

Chiar dacă imediat după despărțire vedeta a susținut că va păstra fotografiile cu artistul de pe paginile de socializare de dragul vremurilor bune, lucrurile s-au schimbat acum, iar Carmen de la Sălciua este mai hotărâtă ca niciodată să-și înceapă o nouă relație.

De curând, frumoasa cântăreață a fost întrebată de unul dintre internauți despre relația ei cu Culiță Sterp, mai exact de ce artista a ales acum să șteargă pozele cu acesta și să nu îl mai urmărească pe rețelele de socializare.

„Ai zis că un „block” sau unfollow nu schimbă ceea ce simți. I-ai dat unfollow lui Culiță”, a scris fanul pe rețeaua socială.

Carmen de la Sălciua a răspuns imediat și și-a motivat decizia. Potrivit spuselor sale, este pregătită să iubească din nou și are de gând să lase tot trecutul în urmă.

„Adevărat! Nu schimbă! Însă în ultima perioadă gândirea mea s-a schimbat! Am decis să șterg și aceste amintiri, poze, etc și să las trecutul în spate! Nu mă întrebați iar de ce și cum și pentru ce... pentru că acest subiect nu îl voi mai discuta! E închis! Îmi doresc să iubesc din nou, să fiu iubită, să fiu respectată și să am încredere în omul de lângă mine! Merit asta și asta voi primi!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro