FOTO / Carmen de la Sălciua, în cea mai sexy ipostază. Cum s-a lăsat fotografiată cântăreața, în așternuturi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, în cea mai sexy ipostază. Cum s-a lăsat fotografiată cântăreața, în așternuturi © Instagram

Carmen de la Sălciua i-a zăpăcit pe toți. Frumoasa manelistă a demonstrat că poate renunța oricând la inhibiții și le-a oferit bărbaților o priveliște de zile mari, chiar din așternuturi.

După ce a anunțat public că ea și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu, Carmen de la Sălciua nu încetează să uimească. Celebra cântăreață are apariții din ce în ce mai provocatoare, reușind astfel să încingă mintea oricărui bărbat.

De curând, Carmen de la Sălciua s-a lăsat fotografiată într-un spațiu intim, chiar în dormitorul său. Îmbrăcată doar într-o „pijama” extreeeem de sexy, de culoare neagră și cu decolteu, artista a făcut furori printre admiratorii de pe rețelele de socializare. În imagini, cântăreața le-a arătat acestora cum se delectează în perioada de izolare: citind și savurând o cafea.

„Toate țoalele : 🤭⛔️Pijamalele : e rândul nostru‼”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii.

În același timp, manelista a trimis un mesaj cu subînțeles pentru un destinatar pe care doar ea îl cunoaște.

„Ceea ce te face diferită sau ciudată ....e Puterea Ta !☝🏻🧠♥️”, a mai scris artista pe rețeaua socială.

Carmen de la Sălciua, reacție după ce s-a zvonit că se pregătește să devină mamă

Carmen de la Sălciua a demonstrat că este o femeie asumată. Artista nu a avut nicio reținere și a răspuns la întrebarea unui fan, după ce au apărut mai multe zvnonuri că se pregătește să devină mamă.

„Da, este adevărat...! Că se zvonește!! Nu mă pregătesc să devin mămică! Din câte am înțeles, nu poți rămâne gravidă decât cu un bărbat... iar bărbați sunt din ce în ce mai puțini!”, a răspuns Carmen de la Sălciua

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro