FOTO / Carmen de la Sălciua, reacție după ce s-a zvonit că se pregătește să devină mamă. „Da, este adevărat”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, reacție după ce s-a zvonit că se pregătește să devină mamă. „Da, este adevărat” © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. De curând, fanii artistei și-au ridicat mai multe semne de întrebare după ce au apărut diverse zvonuri potrivit cărora se pregătește pentru o nouă etapă a vieții sale, aceea de a deveni mamă, bănuieli care au fost declanșate chiar de un mesaj al vedetei. Iată care a fost prima reacție a manelistei!

Carmen de la Sălciua este foarte activă pe rețelele de socializare. Vedeta vorbește zilnic cu fanii ei și le răspunde la întrebări, oricât ar fi de private. De curând, frumoasa manelistă a fost întrebată dacă nu regretă că nu are niciun copil până la această vârstă și câți și-ar dori să aibă în viitor. Fără nicio reținere, cântăreața a revenit atunci imediat cu un mesaj.

„Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică...atunci când va fi să fie...îmi doresc o familie frumoasă și unită...iar copiii să fie doar sănătoși”, a fost replica cântăreței.

După ce acest răspuns i-a pus serios pe gânduri, fanii au continuat șirul întrebărilor și au chestionat-o cu privire la faptul dacă este adevărat că se pregătește să devină mamă.

„Da, este adevărat...! Că se zvonește!! Nu mă pregătesc să devin mămică! Din câte am înțeles, nu poți rămâne gravidă decât cu un bărbat... iar bărbați sunt din ce în ce mai puțini!”, a răspuns Carmen de la Sălciua.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro