FOTO / Carmen de la Sălciua, lăsată fără cuvinte de către un fan! Artista a primit primul cadou pentru noua sa locuință din partea admiratorului

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, lăsată fără cuvinte de către un fan! Artista a primit primul cadou pentru noua sa locuință din partea admiratorului © instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar fanii săi sunt prezenți la orice eveniment pe care vedeta îl susține. Aceasta este foarte îndrăgită, iar unul dintre admiratori i-a făcut un cadou ce a lăsat-o fără cuvinte.

Carmen de la Sălciua se înscrie fără doar și poate pe lista celor mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, iar asta se datorează în special vocii sale cu care îi dă gata pe toți fanii la orice eveniment, dar și frumuseții! 

Artista se poate bucura de faptul că admiratorii săi o susțin de fiecare dată cu cuvinte frumoase, însă unii dintre ei reușesc să o surprindă total și chiar să o lase fără cuvinte. 

Ei bine, cântăreața urmează în curând să se mute în casă nouă, iar pentru asta unul dintre fani deja i-a făcut un cadou de care vedeta s-a arătat extrem de mândră. 

Admiratorul i-a desenat portretul cântăreței într-un tablou uriaș pe care aceasta are de gând să-l poziționeze în locuința sa care este aproape gata. 

”Primul cadou de casă nouă!...am rămas fără cuvinte! Mulțumesc”, a scris Carmen de la Sălciua la imaginea cu fanul și tabloul pentru ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro