FOTO / Carmen de la Sălciua, mai naturală ca oricând: "Nicio urmă de machiaj"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, mai naturală ca oricând: "Nicio urmă de machiaj" © Instagram

Carmen de la Sălciua şi-a suprins admiratorii. Vedeta a renunţat la orice produs cosmetic şi le-a arătat fanilor că nu se sfieşte să se afişeze fără nicio urmă de machiaj. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă cântăreţe din ţara noastră. Vedeta reuşeşte să capteze atenţia tuturor admiratorilor prin apariţiile sale, fie că este vorba despre spectacole sau despre mediul virtual. De această dată, artista a făcut senzaţie printre internauţi după ce le-a împărtăşit o fotografie cu ea, în care se afişează fără machiaj. Astfel, cântăreaţa a demonstrat că este o femeie lipsită de inhibiţii şi că nu se sfieşte să-şi etaleze naturaleţea.

O vedeţi mereu la concerte sau la diferite evenimente, lăsându-se pe mâinile specialiştilor, însă puţini ştiu cum arată Carmen de la Sălciua naturală. Ei bine, cântăreaţa le-a sătisfăcut fanilor această curiozitate şi le-a dezvăluit cum arată fără machiaj. Şi foarte bine a făcut, deoarece admiratorii i-au putut admira frumuseţea naturală, având un ten lipsit de imperfecţiuni

Dacă unii dintre admiratori au avut însă unele dubii, având în vedere că tenul artistei este extrem de neted, Carmen de la Sălciua a eliminat orice formă de bănuială, asigurându-i că nu e deloc machiată în imagine.

"Niciun filtru... Nicio urmă de machiaj...", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, în dreptul fotografiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro