FOTO / Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru bătrâni, în plină pandemie de coronavirus. „Dragii noștri”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru bătrâni, în plină pandemie de coronavirus. „Dragii noștri” © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute maneliste din țara noastră. De curând, rumoasa cântăreață și-a surprins fanii cu un mesaj de suflet, adresat bătrânilor, în plină pandemie de coronavirus.

Fiind foarte activă pe social media, Carmen de la Sălciua nu își neglijează fanii chiar dacă ne aflăm într-o perioadă dificilă. Aceasta continuă să-și țină admiratorii la curent zilnic, cu tot ce se întâmplă în viața sa, oferindu-le sfaturi și povestindu-le la ce metode a apelat pentru a se proteja de teama coronavirusului. Artista le-a povestit că de câteva zile a hotărât să stea în casă, lucru pe care l-au făcut mai multe vedete din țara noastră.

Ba mai mult, frumoasa artistă a avut un mesaj înduioșător pentru toți bătrânii, unul cu care și-a emoționat toți fanii de pe rețelele sociale.

Recent, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie cu ea și o femeie în vârstă, prilej cu care le-a transmis internauților să se bucure de bunicii lor, atât cât îi mai au. Potrivit spuselor sale, deși nu este bunica ei, cântăreața este foarte apropiată de bătrânică.

„Nu este bunica mea ...dar așa o consider ! Eu am o bunica la Salciua ...însă dacă s-ar cunoaște ar fi cele mai bune prietene ♥️🤪🙏🏾! Sa va tina Dumnezeu sănătoși ...dragii noștri bătrâni! Avem nevoie de credința și de statornicia voastră!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro