FOTO / Carmen de la Sălciua, reacţie după despărţirea de Culiţă Sterp: "Nu a fost un nimeni..."

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, reacţie după despărţirea de Culiţă Sterp: "Nu a fost un nimeni..." © Instagram

Fanii cuplului format din Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au fost extrem de dezamăgiţi atunci când au aflat vestea tristă că cei doi cântăreţi s-au despărţit. Acum, la puţin timp după acest anunţ, artista a mai făcut o dezvăluire legată de fostul său soţ.

Carmen de la Sălciua a demonstrat de-a lungul carierei sale că este o femeie asumată, care nu se de la o parte din a spune adevărul. Vedeta ţine o legătură foarte strânsă cu fanii ei, dovadă fiind faptul că îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa ei, fie că sunt veşti bune sau mai puţini bune, aşa cum a fost cea legată de despărţirea de Culiţă Sterp.

La fel a făcut şi de această dată, răspunzând direct la una dintre cele mai controversate întrebări, adresată de un fan de pe reţelele sociale. Admiratorii lui Carmen de la Sălciua au observat că deşi ea şi Culiţă Sterp s-au despărţit, vedeta a ales să păstreze fotografiile realizate împreună. Potrivit spuselor sale, a luat această decizie, deoarece cântăreţul a simbolizat ceva important în viaţa ei şi respectă foarte mult anii în care au fost împreună.

"Vor rămâne acolo! Nu a fost un nimeni... a fost soţul meu în faţa lui Dumnezeu şi în faţa lumii! Am un respect faţă de aceşti ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro