FOTO / Carmen de la Sălciua, schimbare uimitoare de look. Cum arată acum părul artistei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, schimbare uimitoare de look. Cum arată acum părul artistei © Instagram

Carmen de la Sălciua face ce face şi continuă să capteze toată atenţia internauţilor. După ce şi-a surprins admiratorii cu slăbirea sa spectaculoasă, frumoasa artistă i-a lăsat din nou cu gura căscată, de această dată, cu o nouă schimbare de look!

Având în vedere că este una dintre cele mai în vogă artiste, Carmen de la Sălciua trebuie să fie de fiecare dată o apariţie. Şi aşa şi face! Artista îşi surprinde mereu fanii prin prezenţa sa, atât prin talentul său, cât şi prin vestimentaţie. Recent, frumoasa brunetă a considerat că în viaţa ei este loc de o schimbare, astfel că nu a stat pe gânduri şi a ajuns imediat în saloanele de înfrumuseţare. Acolo, cântăreaţa s-a lăsat pe mâinile stiliştilor, iar rezultatul a fost unul pe măsură. 

Dacă vă plăcea culoarea părului artistei de până acum, puteţi sta liniştiţi, deoarece vedeta şi-a păstrat aceeaşi nuanţă, brunet. Cu toate astea, Carmen de la Sălciua a făcut unele modificări. Cântăreaţa şi-a făcut breton, schimbare de care este extrem de mândră, dovadă fiind mesajul pe care l-a postat pe reţelele sociale.

"Ultima achiziție.... un breton de toată frumuseţea... construit de niște mâini de aur 👌🏼 Mulțumesc ! Vouă vă place?", a scris Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiei în care îşi etalează bretonul.

Fanii au fost foarte încântaţi de idee, ba chiar a încurajat-o pe artistă să mai încerce schimbări.

"Da, îţi stă foarte bine!😘❤️ / 💛 eşti foarte frumoasă ❤😍 / Esti superbă mereu... dar să ştii că freza asta te prinde minunat de bine .. 😁🤗 / Super schimbare /  Foarte frumoasă. Orice schimbare faci mult mai frumoasă te faci, ai grijă de tine 😘😘🌹🌹", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro