Cum l-a atacat Carmen de la Sălciua pe Culiţă Sterp, după despărţire. Nu mai este nimic de spus între ei

+3 click pentru
galerie

Cum l-a atacat Carmen de la Sălciua pe Culiţă Sterp, după despărţire. Nu mai este nimic de spus între ei © Instagram

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit. Din nou. Cei doi au ajuns să fie mai ceva ca Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, iar despărţirile şi împăcările par a fi la ordinul zilei.

După ce cei doi artişti au decis să nu se mai urmărească pe reţelele sociale şi nici nu au mai postat poze împreună, fanii s-au grăbit să spună deja că s-au despărţit. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc bine între ei, iar Carmen de la Sălciua l-a cam atacat pe fostul soţ pe internet.

Aceasta a postat o fotografie în timp ce se relaxează într-un fotoliu, iar în descrierea imaginii a adăugat: ''Cea mai frumoasă priveliște vine după cea mai grea urcare 🏹⚖️''. Ei bine, descrierea acesteia nu face decât să ne pună pe gânduri şi să ne facă să credem că acesta nu este nimic mai mult decât un apropo subtil la adrea fotului partener.

Împăcarea dintre Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, doar de faţadă

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au decis să se împace la finalul anului trecut, atunci când s-au afişat împreună la nunta surorii artistului. Ba chiar imediat după cei doi au lansat şi o melodie împreună. Relaţia lor părea că se află pe drumul cel bun, iar fanii erau în culmea fericirii, însă uşor-uşor au apărut mai multe voci care spuneau că Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au împăcat doar de faţadă, pentru a atrage şi mai mult atenţia asupra lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro