FOTO/ Cât de mari au crescut copiii Elenei Gheorghe. Asemănare izbitoare cu mama lor

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Cât de mari au crescut copiii Elenei Gheorghe. Asemănare izbitoare cu mama lor © instagram

Elena Gheorghe este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, dar și doi copii care îi seamănă de minune artistei. 

Elena Gheorghe duce o viață aproape perfectă. Vedeta are o carieră de succes, dar și doi copii frumoși de care se bucură în fiecare zi. Cântăreața postează destul de des poze cu fetița și băiatul ei, dar recent a publicat pe contul său de socializare o fotografie cu ea împreună cu cei mici. Fotografia a strâns în câteva minunte foarte multe aprecieri, iar fanii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre cei mici și artistă. Băiețelul seamănă perfect cu mama lui și chiar sunt ca două picături de apă, pe când fetița seamănă mai mult cu soțul cântăreței, dar a avut grijă să ia și de la mama sa câteva trăsături. 

Elena Gheorghe a avut din totdeauna o relație foarte apropiată de bona copiilor, iar această o consideră deja ca un membru al familiei ei. În perioada aceasta ”Doamna Ana” așa cum îi spun apropiații, a trecut printr-un incident neplăcut în urma căruia și-a rupt piciorul. Vestea a venit ca un șoc pentru Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, deoarece de atunci sunt în permanență cu ochii pe copiii lor și nu mai are timp deloc pentru relaxare.

”Doamna Ana și-a rupt piciorul. Noi suntem dependenți de ea. Ne-a crescut și pe noi. Mulți cred că să ai bonă e o fiță, dar nu este așa. Noi nu ne descurcăm fără ea. Sigur, mă ajută și mama, și soacra, dar cu năzdravana de Amelie e greu sa te descurci. Plus ca Nicholas a crescut, trebuie să mă ocup și de el, să facem teme”, a mărturisit frumoasa artistă pentru Click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest