FOTO / Cătălin de la "Insula Iubirii" a uitat de Nicolete şi s-a aruncat în braţele unei blonde sexy

+3 click pentru
galerie

Cătălin Meşter © instagram

Cătălin Meşter, fostul concurent de la "Insula Iubirii", care a intrat în competiţie alături de Nicoleta Molnar, mai apoi lăsându-şi pentru un timp inima furată de Nicoleta Dragne, şi-a găsit într-un final alinarea în braţele unei blonde focoase.

Cătălin Meşter este unul dintre foştii concurenţi de la "Insula Iubirii", care a avut parte de o poveste de dragoste controversată. Când a intrat în competiţie, clujeanul era 100% sigur că nimeni şi nimic nu-l va putea despărţii de iubirea vieţii lui de la acea vreme, Nicoleta Molnar.

În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri legate de triunghiul amoros, dar se pare că cele două Nicolete au plecat la fel de repede cum au şi intrat în viaţa lui Cătălin. Recent, clujeanul a participat la un celebru festival de muzică electronică, dar nu singur, ci însoţit de o blondă misterioasă. Din pozele postate de Cătălin pe reţelele de socializare, cei doi par să fie foarte apropiaţi, pe semne că îi leagă ceva mai mult decât o prietenie.

Cătălin Meșter și Nicoleta Dragne au avut parte de o iubire cu năbădăi în ultimul sezon din "Insula Iubirii". Deși Cătălin a venit însoțit de Nicoleta Molnar, fosta sa iubită, a plecat din concurs împreună cu Nicoleta Dragne. În ultimul an Cătălin a cam jonglat între cele două Nicolete, iar în acest moment pare că şi-a găsit alinarea în braţele blondei misterioase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro