FOTO / Ce face Culiță Sterp, în timp ce Carmen de la Sălciua se răsfață în magazine de lux

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua © instagram

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat, dar ambii sunt fericiți și liniștiți în lipsa celuilalt. Cariera muzicală înfloritoare pe care o au cei doi interpreți de muzică populară le aduc numeroase satisfacții materiale, astfel că își permit să facă tot ceea ce poftesc. 

CITEȘTE ȘI - Se lăfăie în mii de euro la fiecare cântare! Carmen de la Sălciua, imagine de "milioane"

Astăzi, Carmen de la Sălciua a postat pe Instagram o fotografie făcută într-un magazin de lux, al unui mare brand cunoscut de toată lumea, acolo unde orice articol vestimentar este de mii de euro. Focoasa cântăreață își permite să se răsfețe cu orice își dorește, căci nu degeaba a postat, pe Instagram, o fotografie într-un asemenea loc și este clar că banii pe care îi câștigă la cântări sunt suficienți pentru a-și permite orice moft. 

Pe de altă parte, Culiță Sterp nu este adeptul acestor vizite în magazinele de firmă. Atunci când are timp, artistul petrece momente frumoase alături de familia lui. Pe Instagram, Culiță Sterp a postat o fotografie cu el și sora lui, iar zâmbetele lor pot fi văzute din satelit. Familia lui Culiță Sterp este una foarte unită, iar interpretul de muzică populară face tot ce poate pentru a le oferi fraților săi tot ceea ce aceștia își doresc. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro