FOTO / Ce gest de solidaritate a făcut Carmen de la Sălciua pentru toți românii. „Așa vom învinge”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ce gest de solidaritate a făcut Carmen de la Sălciua pentru toți românii. „Așa vom învinge” © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre vedetele din țara noastră care au ales să stea acasă în această criză provocată de coronavirus. Pe lângă faptul că și-a rugat fanii să-i urmeze decizia, frumoasa manelistă a făcut un gest de solidaritate pentru toți românii.

Dacă până acum își făcea timp și printre evenimente să le răspundă fanilor, ei bine, relația lui Carmen de la Sălciua cu aceștia a devenit una și mai închegată, deoarece artista le poate răspunde în voie de când stă izolată în casă. Cunoscuta manelistă a ales să facă acest lucru atât pentru siguranța ei, cât și a celor dragi și își încurajează admiratorii să-i urmeze hotărârea.

Deși coronavirusul face din ce în ce mai multe victime și în țara noastră fără să țină cont de nimeni și de nimic, artista continuă să spere că toate lucrurile se vor rezolva și se gândește cu drag la vremurile bune. De curând, Carmen de la Sălciua le-a arătat fanilor noua sa achizițe. Una foarte specială, ținând cont de mesajul puternic pe care-l transmite cu ajutorul ei.

Este vorba despre un tricou care are imprimat pe el mesajul destinat tuturor românilor. „#totulvafibine”, este textul care a strâns mii de aprecieri din partea internauților, felicitând-o pe artistă pentru gestul său.

„Știți ce ne rămâne de făcut ? Să fim pozitivi, să avem credință și să nu ne sfâșiem unii pe alții! Așa vom învinge... și totul va fi bine 🙏🏾😷!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro