FOTO / Ce mare şi frumos s-a făcut băiatul Mădălinei Manole. Seamănă leit cu mama sa

+3 click pentru
galerie

Mădălina Manole şi fiul ei © arhiva

S-au împlinit opt ani de la trecerea în nefiinţă a Mădălinei Manole. Artista a murit pe 14 iulie, atunci când a fost găsită fără viaţă, în casă, după ce ar fi luat Furadan. Petru Mircea Jr. avea doar un an şi o lună când mama sa s-a stins din viaţă, dar în prezent este un cavaler în toată regula.

Petru Mircea Jr. a crescut şi seamănă din ce în ce mai bine cu mama sa. Recent băieţelul, în vârstă de nouă ani, a aflat totul despre moartea mamei sale. Tatăl său, Petru Mircea, i-a povestit totul despre mama sa şi i-a relatat cât de apreciată a fost Mădălina Manole de public.

Petru Mircea Jr., impresionat fiind de povestea mamei sale, s-a înscris în asociaţia care are grijă de amintirea regretatei artistei. Micuţul vrea să-i aducă, astfel, un omagiu Mădălinei Manole.

Petru Mircea Jr. a crescut şi s-a făcut un băieţel frumuşel foc. El este pasionat de magie şi a participat în urmă cu puţin timp la un show al unui cunoscut magician de la noi.

"Astazi l-am cunoscut pe Petru, copilul Madalinei Manole, un baiat minunat, bine educat si pasionat de magie!" a scris Robert Tudor în dreptul unei fotografii cu băieţelul Mădălinei Manole.

În imagine micuţul zâmbeşte fericit şi pare încântat să fie în compania unui magician. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest