FOTO / Ce mașini de lux conduce Vlăduța Lupău. Artista a scos din buzunar o avere pentru a le cumpăra!

+6 click pentru
galerie

FOTO / Ce mașini de lux conduce Vlăduța Lupău. Artista a scos din buzunar o avere pentru a le cumpăra! © Instagram.com

Este o artistă de succes, întoarce banii cu lopata și este gata oricând să-și surprindă fanii cu cele mai tari apariții! Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, este noua senzație a industriei muzicale românești. Cu toate acestea, ceea ce nimeni nu știa până acum este faptul că artista conduce 2 bolizi de lux, pentru care a scos bani grei din buzunar. 

Vlăduța Lupău are o viață la care alții doar visează! Muzica i-a adus numeroase satisfacții atât pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci câștigă o mulțime de bani din concertele pe care le susține. 

Atât de mulți, încât își permite orice aroganță! Cântăreața are 2 mașini de lux, pe care le conduce cu mare mândrie și, credem noi, are toate motivele, căci munca i-a adus cele mai mari satisfacții. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a ales un Bentley sau un Mustang, ci 2 mașini mai de bun simț, pe care și le-ar putea permite oricine are în conturi aproximativ 200.000 de euro. 

Mai exact, Vlăduța Lupău conduce un Mercedes G 550, cotat la nu mai puțin de 125 000 de dolari, precum și un Porsche cotat și el la aproape 100.000 de euro, așa că e clar: Vlăduța Lupău își permite și da, are cu ce! Nu este de mirare că atunci când iese pe stradă la volan, întoarce toate privirile. 

Cu toate acestea, Vlăduța Lupău este o artistă modestă și extrem de rezervată cu viața ei personală. Cântăreața nu „se rupe” în cluburi până dimineața și muncește din greu pentru cel mai mare vis al ei: acela de a ajunge mereu la inimile fanilor săi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro