FOTO / Cele mai sexy poze din izolare. Vedetele au renunțat la haine și își “răsfață” fanii din mediul online

+5 click pentru
galerie

FOTO / Cele mai sexy poze din izolare. Vedetele au renunțat la haine și își “răsfață” fanii din mediul online © Instagram

Pffiu.. Vedetele noastre chiar știu cum să-și ”răsfețe” fanii în plină pandemie. Cum se află în izolare și se plictisesc, au decis să mai renunțe din când în când la haine, pentru a-și ține internauții în ”priză”! 

Cum toate concertele, filmările și evenimentele s-au anulat, vedetele noastre ascultă cu sfințenie de regulie emise de către autorități și stau acasă. S-au izolat, însă nu pierd nicio secundă legătura cu fanii, pe care îi țin în priză cu fotografii care mai de care. Ei bine, am luat în vizor patru dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc și le-am expus aici. 

Bianca Drăgușanu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa blondină deține un corp demn de indiviat. Și cum este conștientă de formele ei, iubita lui Bodi nu ezită să mai renunțe din când în când la haine, lăsând la vedere formele apetisante. Așa a făcut și acum, când s-a pozat direct din așternuturi, în bikini și sutien. 

Antonia

Face ce face și ne surprinde din nou. Antonia, tu nu te cumințești deloc! Recent, focoasa brunetă s-a pozat în lenjerie intimă în fața onglinzii din baie. Cu o mască pe față și părul prins într-un prosop, iubita lui Velea i-a înnebunit pe bărbați cu formele ei. 

Loredana Groza

Lori este fără îndoială un exemplu de ”așa da”. Pentru artistă, vârsta reprezintă doar o cifră, deoarece are un corp demn de invidia tuturor domnișoarelor. A intrat și ea în topul celor mai sexy vedete din izolare, după felul în care a ales să se fotografieze. Loredana apare în bikini și cu abdomenul la vedere, după ce și-a ridicat bluza. Ups, ”a scăpat„ și puțin dintr-un sân, dar l-a acoperit repede cu o steluță! 

Gabriela Prisăcariu

Nici iubita lui Dani Oțil nu se lasă mai prejos. Frumoasa Gabriela Prisăcariu a lăsat deoparte orice inhibiții și a ieșit să se bronzeze în balcon, într-un body negru de senzație. Formele i-au ieșit imediat în evidență, iar fanii au fost în delir. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro