În plină pandemie, Speak și Ștefania au motive reale de fericire: ”Te iubesc”

+3 click pentru
galerie

În plină pandemie, Speak și Ștefania au motive reale de fericire: ”Te iubesc” © instagram

Pentru Speak și Ștefania ziua de 6 aprilie nu este ca oricare alta. În fiecare an își sărbătoresc ziua de cuplu, iar astăzi au împinit 3 ani de când sunt împreună.

Speak și Ștefania sunt unul dintre cele mai iubite cuplu de la noi, mai ales după ce aceștia au participat ca și concurenți în show-ul Asia Express de la Antena 1. Cei doi s-au făcut mai tot timpul remarcați prin felul lor de-a fi, pentru simțul umorului, dar mai ales pentru modul în care își transmit iubire.

Astăzi este o zi importantă pentru ei, deoarece își sărbătoresc ziua de cuplu. Anunțul a fost făcut chiar de Speak, dar și de Ștefania pe pagina lor de socializare, acolo unde au postat fotografii cu ei, dar și câte un mesaj de dragoste unul pentru celălalt. 

”Azi se implinesc 3 ani de când suntem nedespărțiti❤️.Te iubesccc @iamspeak ❤️❤️❤️❤️!!!!!”, a scris Ștefania.

”3 ani de cand ne traim unu’ pe altu’! ❤️ Te iubesc, @cristinaa.stefaniaa !”, a fost și mesajul lui Speak pentru iubita lui.

Imediat după ce au postat imaginile, fanii le-au transmis foarte multe urări de bine, iar fotografiile au strâns într-un timp foarte scurt zeci de mii de aprecieri. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro