FOTO / Chef Sorin Bontea, cadou special la 50 de ani: "Asta am primit de ziua mea". Vedeta a stârnit amuzament în rândul internauţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Chef Sorin Bontea, cadou special la 50 de ani: "Asta am primit de ziua mea". Vedeta a stârnit amuzament în rândul internauţilor © Instagram

Sărbătoare mare în familia lui Sorin Bontea! Celebrul chef împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Un asemenea eveniment important nu avea cum să treacă neobservat, astfel că vedeta a primit un cadou inedit din partea apropiaţilor săi, cu care a stârnit râsete în rândul admiratorilor de pe reţelele sociale.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai iubiţi chefi din România. Atunci când fanii nu îl pot urmări la televizor, în cadrul celebrei emisiuni culinare "Chefi la cuţite", acesta îşi ţine admiratorii la curent cu tot ce se mai întâmplă în viaţa sa prin intermediul reţelelor de socializare. Aşadar, faimosul chef le-a împărtăşit acestora o veste mare, cea a împlinirii vârstei de 50 de ani.

Încântat peste măsură de acest eveniment fericit, Chef Sorin Bontea le-a arătat fanilor şi unul dintre cadourile pe care le-a primit de ziua lui, într-un cadru... delicios. Vedeta s-a fotografiat în timp ce ţine în mâini două acadele, transmiţându-le admiratorilor că acestea constituie tortul pe care îl va mânca cu această ocazie, deoarece nu vrea să renunţe la dietă.

"Am zis aseară că intru la dietă?! Am zis! Asta e tot “tortul” pe care l-am primit de ziua mea, un cake pop. ROZ, evident 🤣 Mulţumesc din suflet pentru urări şi mesaje! Numai bine şi vouă! Asia Express continuă 😀", a scris Chef Sorin Bontea, pe conturile sale de Facebook şi Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro