FOTO / Chiar dacă e izolată în casă, Loredana Chivu nu se lasă! Cu sânii pe afară, bustul apetisant al blondinei a sfidat orice pandemie

+3 click pentru
galerie

FOTO / Chiar dacă e izolată în casă, Loredana Chivu nu se lasă! Cu sânii pe afară, bustul apetisant al blondinei a sfidat orice pandemie © Instagram

Loredana Chivu nu pare să aibă gânduri să se cumințească nici în plină pandemie! Frumoasa blondă și-a lăsat formele apetisante la vedere și i-a înnebunit pe toți, sânii săi reușind să facă  furori în rândul tuturor bărbaților.

Ținând cont de aparițiile sale pe care le-a avut de-a lungul timpului, Loredana Chivu poate fi considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. Conștientă de atuurile sale fizice, frumoasa blondină profită de acestea și le oferă bărbaților priveliști de neuitat.

La fel s-a întâmplat și de această dată când, aflată-n izolare, Loredana Chivu a reușit să-i lase din nou pe toți cu gura căscată! Bomba sexy a demonstrat că nu se plictisește deloc în casă, pentru că acum are și mai mult timp să se fotografieze și să discute cu admiratorii ei de pe rețelele sociale.

De curând, Loredana Chivu le-a oferit internauților o imagine de zile mari! Îmbrăcată toată în alb, din cap până în picioare, cu o pereche de colanți și un top extreeem de sexy, blondina a încins imaginația tuturor masculilor.

În partea de sus, vedeta, caracterizată de un stil excentric, a optat pentru o piesă vestimentară foarte... deosebită. Mai exact, topul îi acoperea doar jumătate de bust, lucru ce a stârnit reacțiile multor bărbați.

Loredana Chivu a postat un mesaj îngrijorător

Recent, Loredana Chivu le-a dat motive de îngrijorare fanilor. După ce vedeta a postat un mesaje pe Internet, aceștia și-au ridicat mai multe semne de întrebare.

„Sper ca povestea mea să aibă un final fericit, pentru că trecut prin niște r@#$%^&! pe care nu le-am meritat niciodată”, a scris Loredana Chivu pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro