FOTO / Cine s-ar fi gândit vreodată? Alex Velea, Mario Fresh și Florin Salam în aceeași fotografie. Imaginea care face senzație pe internet

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cine s-ar fi gândit vreodată? Alex Velea, Mario Fresh și Florin Salam în aceeași fotografie. Imaginea care face senzație pe internet © arhiva

Sunt unii dintre cei mai apreciați artiști de la noi, însă nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor apărea în aceeași fotografie. Imaginea cu Alex Velea, Mario Fresh și Florin Salam face înconjurul internetului. 

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de manalele, iar asta se datorează vocii sale puternice cu care a reușit să surprindă publicul de fiecare dată. Piese lui au ajuns rapid pe primele locuri, iar dacă acum a luat o mică pauză din cântat, în urmă cu mulți ani avea zeci de evenimente pe care le onora.

Așa s-a întâmplat și atunci când a avut un eveniment exact în aceeași zi cu Alex Velea, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică pop-dance de la noi care face senzație în rândul tinerilor.

Recent, Mario Fresh a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de când era doar un puști, iar lângă el apare cunoscutul manelisti, dar și Alex Velea, cel care l-a luat în casa sa și care l-a crescut ca pe propriul frate, fiind impresionat de talentul său. 

Fotografia cu cei trei a ajuns destul de rapid în topul preferințelor fanilor, iar în doar ore de la publicare a primit peste 12.000 de reacții, semn că nimeni nu se aștepta ca cei doi artiști grei, dar de genuri diferite, să se fotografieze împreună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro