FOTO / Cleopatra Stratan: "M-am îndrăgostit". Cine i-a furat inima cântăreţei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cleopatra Stratan: "M-am îndrăgostit". Cine i-a furat inima cântăreţei © Instagram

Cleopatra Stratan, atinsă de săgeata lui Cupidon? De curând, frumoasa artistă şi-a surprins fanii, dezvăluindu-le că... s-a îndrăgostit! Iată cine a reuşit să îi fure inima! Cu siguranţă nu te aşteptai la asta!

Cleopatra Stratan s-a trasnformat într-o domnişoară în toată firea. Cântăreaţa a lăsat în urmă vremurile în care ne încânta pe toţi cu versurile melodiei "Ghiţă", devenind treptat o tânără frumoasă şi conştientă de atuurile sale. După ce şi-a surprins fanii cu câteva apariţii de-a dreptul provocatoare, având în vedere ţinutele sexy pe care le-a purtat, vedeta şochează din nou! De această dată, cu o mărturisire surprinzătoare: fiica lui Pavel Stratan s-a îndrăgostit. 

Dacă v-aţi gândit că vedeta a fost sedusă de un tânăr misterios, ei bine, v-aţi înşelat. În sufletul cântăreţei nu a ajuns încă niciun băiat. Cântăreaţa le-a povestit internauţilor că inima ei a fost furată de... un câine. Cleopatra Stratan este absolut topită după animalul de companie, dovadă fiind fotografiile în care îşi exprimă afecţiunea faţă de acesta.

"Nu știu cum voi, dar eu m-am îndrăgostit de Luna❤️", a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiilor cu puiul de câine.

Cleopatra Stratan nu este pasionată doar de muzică

Deşi toată lumea o ştie din melodiile celebre care au consacrat-o, puţini sunt cei care cunosc faptul că artista mai are o mare pasiune. Pe lângă muzică, Cleopatrei Stratan îi place foarte mult şi actoria. Vedeta a dezvăluit că face şi cursuri de teatru, ba chiar a participat la un spectacol.

"Fac cursuri de teatru, de câţiva ani de zile. Am avut un spectacol scris de profesoara noastră şi am avut rol central acolo.", a dezvăluit artista la "Răi da' Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro