FOTO/ Concurenții ”Like a Star” își dau frâu liber sentimentelor. Ce e între Livia și Cătălin

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Concurenții ”Like a Stars” își dau frâu liber sentimentelor. Ce e între Livia și Cătălin © captura foto

Emisiunea ”Like a Star” de la Antena Stars nu doar că le deschide concunrenților drumul spre celebritate, dar îi face pe aceștia să-și exprime și sentimentele de atracție pentru alți concurenți. Asta se întâmplă și între Livia și Cătălin, însă un alt concurent le-a stricat planurile. 

Livia și Cătălin, cei doi concurenți ai emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars par că sunt mult mai apropiați decât o simplă relație de prietenie. Chiar dacă Cătălin se pare că intenționa să formeze un cuplu cu Roxa, alegerile lui sunt cu totul altele sau poate chiar joacă la două capete. În timp ce era singur în sala de fitness alături de Livia, concurentul pare că s-a apropiat de aceasta mai mult decât ar fi trebuit să fie o simplă prietenie, dar planurile lui au fost ușor stricate de către Tavi.

Tânărul i-a surprins pe cei doi în timp ce Cătălin încerca să o sărute pe frumoasa concurentă. ”Tavi, eu te știu un băiat ok...Dacă se aude prin casă”, a fost replica Liviei, parcă temându-se de ce ar putea să se întâmple dacă restul concurenților va afla de tentativa lui Cătălin de a o săruta. ”Roxa se va răzbuna, clar”, a mai adăugat concurenta. 

Momentul a trecut ușor ”neobservat”, cel puțin pentru un moment, iar converația dintre cei doi parea din ce în ce mai interesantă, iar concurenții par că se tachinează, fiecare dintre ei formând un cuplu cu o altă persoană

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro