FOTO / Connect-R, mesaj dur contra filtrelor de pe Internet. „O să ajungem o specie de urâți. Surogate scrie pe noi!”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Connect-R, mesaj dur contra filtrelor de pe Internet. „O să ajungem o specie de urâți. Surogate scrie pe noi!” © Instagram

Connect-R a dat întotdeauna dovadă de asumare. Indignat de folosirea excesivă a filtrelor pe rețelele de socializare, cântărețul a transmis un mesaj dur pe contul său de Instagram. 

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cântărețul le-a câștigat inimile oamenilor, atât prin talentul său în muzică, cât și prin transparență. De-a lungul carierei sale, vedeta a demonstrat cu orice ocazie că este o fire asumată, care nu ezită să-și spună punctul de vedere, oricât de dur ar părea.

Cântărețul obișnuiește să le împărtășească fanilor săi diferite opinii referitoare la situațiile din prezent. De această dată, Connect-R și-a exprimat părerea în legătură cu utilizarea filtrelor din mediul virtual.

Potrivit spuselor sale, aceste filtre vor avea efecte negative, susținând că din cauza lor oamenii vor ajunge să nu se mai placă pe ei înșiși, în ceea ce privește aspectul fizic.

„O să ajungem să fim o specie de urâți! Nu o să ne mai placă de noi de niciun fel! O să avem toți nasul prea mare, buzele prea mici, sânii prea neobservabili, ochii prea negri! Urâți de tot. Și de vină sunt filtrele! Aia e: surogate scrie pe noi!”, a transmis Connect-R printr-un InstaStory.

Connect-R, nemulțumit de atitudinea bătrânilor, în pandemie de coronavirus

Cântărețul s-a declarat foarte dezamăgit de reacția celor mai în vârstă în plină pandemie de coronavirus, astfel că nu a avut nicio problemă în a-și exprima public opinia.

„Din păcate, cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei, "dar și mai vulnerabili tot din cauza vârstei, n-au inteles nimic..!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro