FOTO / Connect-R, mesaj dur la adresa bătrânilor, în criza de coronavirus: „Cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei n-au înțeles nimic”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Connect-R, mesaj dur la adresa bătrânilor, în criza de coronavirus: „Cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei n-au înțeles nimic” © Instagram

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. De curând, artistul și-a exprimat public părerea la adresa celor mai în vârstă, având un mesaj dur pentru aceștia.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a reușit să le cucerească inimile oamenilor atât prin vocea sa inconfudabilă, cât și pentru sinceritatea și transparența de care a dat dovadă întotdeauna. La fel s-a întâmplat și de această dată, când artistul nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume!

Mai exact, recent, Connect-R și-a surprins admiratorii cu un mesaj ce îi vizează pe bătrâni. Potrvit spuselor sale, artistul este foarte dezamăgit de reacția celor mai în vârstă în plină pandemie de coronavirus, motiv pentru care nu a avut nicio reținere în a-și exprima public opinia.

În dreptul unei fotografii în care purta mască de protecție, iar în spatele său se aflau câteva persoane în vârstă, Connect-R a ținut să le trasnmită un mesaj pe cât de direct, pe atât de dur.

„Din păcate, cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei, "dar și mai vulnerabili tot din cauza vârstei, n-au inteles nimic..!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii.

Care este relația dintre cântăreț și Misha

Deși au decis să se despartă, Misha și Connect-R continuă să aibă o relație foarte bună. Potrivit spuselor artiștilor, aceștia nu fac niciun efort pentru asta, deoarece lucrurile decurg natural între ei.

"Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta", a declarat Misha la „Răi da' Buni”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro