FOTO / Coronavirusul a făcut-o pe Vlăduța Lupău să-și anuleze toate evenimentele. ”Acasă, fără machiaj, cu haine lejere”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Coronavirusul a făcut-o pe Vlăduța Lupău să-și anuleze toate evenimentele. ”Acasă, fără machiaj, cu haine lejere” © arhiva

Majoritatea artiștilor de la noi și-au anulat toate evenimentele din țară, dar și din afară, în urma pandemiei de coronavirus. Vlăduța Lupău a renunțat și ea la concerte, iar acum se bucură de familie și de pasiunile sale.

În plină pandemie de coronavirus, Vlăduța Lupău a renunțat la evenimentele pe care le avea de onorat în această perioadă, iar acum respectă regulile impuse de autorități. 

Cântăreața stă acasă împreună cu familia și se bucură în aceste zile de timpul liber în care poate să facă tot ce își dorește de mult timp, dar care din cauza programului încărcat nu a reușit. 

Într-o fotografie postată pe contul său de socializare, frumoasa artistă stă în curtea casei, la terasă, unde citește o carte, pentru că puțini știu că vedeta pasionată de lectură. Fără strop de machiaj pe față și în haine simple, Vlăduța Lupău se trăiește din plin aceste momente

”..Timp pentru noi! 🏡 acasă, fără machiaj cu haine lejere și făcând lucruri pe care nu am mai avut timp să le fac în ultimul timp.
Citesc și sunt curioasă care e cartea pe care ați citit-o ultima dată si care a rămas cartea voastră preferată? 📖💌”
, a scris cântăreața pe Instagram.

Vor mai face sau nu petrecerea de nuntă?

Vlăduța Lupău și soțul său au anunțat în urmă cu mai multe luni că pe 30 aprilie vor face petrecerea de nuntă, deoarece nu au apucat în acest moment. Deși acum este plină pandemie de coronavirus, iar situația din România nu permite în acest moment deschiderea restaurantelor, cei doi nu au făcut încă anunțul anulării evenimentului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro