FOTO / Vlăduţa Lupău a dat startul pregătirilor pentru petrecerea de nuntă. Evenimentul va avea loc în luna aprilie

+3 click pentru
galerie

FOTO / Vlăduţa Lupău a dat startul pregătirilor pentru petrecerea de nuntă. Evenimentul va avea loc în luna aprilie © Instagram

Vlăduţa Lupău este în culmea fericirii. După ce şi-a anunţat fanii că îşi va organiza petrcerea de nuntă alături de soţul său, Adi Rus, pe data de 30 aprilie, cântăreaţa le-a mai dat o veste mare admiratorilor. Vedeta a  început deja să se pregătească pentru marele eveniment. Iată cum!

Vlăduţa Lupău radiază de fericire şi are şi de ce! Cântăreaţa are o carieră de succes în muzică, fiind una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, iar pe plan sentimental, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu alesul inimii sale, Adi Rus. Deşi sunt căsătoriţi, agenda plină de evenimente nu le-a permis acestora să îşi facă petrecerea fastuoasă de nuntă, însă aşteptarea a luat sfârşit, deoarece cei doi acum mai pregătiţi ca niciodată!

De curând, Vlăduţa Lupău şi-a anunţat fanii de pe reţelele de socializare că pregătirile pentru petrecerea de nuntă au început. Vedeta vrea să pună la punct fiecare detaliu, drept pentru care a fost foarte încântată de cadoul pe care l-a primit din partea unei prietene. Este vorba despre o carte, sau mai degrabă un adevărat ghid de realizare a nunţilor. Atsfel, cântăreaţa va putea avea în vedere toate amănuntele, de la restaurant, până la cadouri şi aranjamente.

Ce meserie au părinţii Vlăduţei Lupău

O vedeţi mereu la spectacole, însă puţini ştiu că Vlăduţa Lupău este studentă în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Potrivit spuselor sale, vedeta a ales această facultate, deoarece duce mai departe meseria părinţilor săi.

"Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.", declara Vlăduţa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro